Kulsvidning 2021

OM KULSVIDNING I JULI 2021 - status 18. maj


Maarum Kulsvierlaug kalder igen til oplevelser i naturen, og det foregår i den smukke grønne skov - på Kulsvierpladsen på Tagmosevej ved Duemose.

Men det bliver ikke som vi helst vil, men heller som vi var nødt til sidste år.


Planen er at vi laver trækul fredag den 9. og lørdag den 10. juli, 2021 

 

Sidste år måtte vi – på grund af forsamlingsloftet i forbindelse med corona – helt aflyse den offentlige kulsvidning.

 

I år ophæves forsamlingsloftet den 21. juni, men der vil stadig være restriktioner, hygiejneregler, afstandsregler og krav om corona-pas i forbindelse med arrangementer. Det er alt sammen krav, som vi ikke vil kunne opfylde i forbindelse med det sædvanlige kulsvierarrangement, så vi har måttet tænke ud af boksen.

 

Vi kan ikke invitere til et arrangement med fælles grill, faste tidspunkter, musik og sang og vandreture i skoven, hvor man uvægerligt kommer til at gå tæt på hinanden.


I stedet afvikler vi blot kulsvidningen. Og du kan så, når som helst det passer ind i dit eget program, komme forbi og besøge os. Lauget tænder som altid milerne fredag morgen og lader dem brænde til lørdag eftermiddag/aften.

 

KOM OG OPLEV DET SELV! – og tag en souvenir med hjem.

Vi vil meget gerne have besøg i løbet af fredagen og lørdagen. Selv om vi sidste år måtte aflyse det offentlige arrangement, brændte vi alligevel en stor mile. Vi har derfor i år masser af trækul, så der god mulighed for at få en souvenir med hjem i form af en pose trækul. Milepladsen ligger stadig på Tagmosevej i skoven ved Duemosehus i Duemose – mellem Duemose Trinbræt og Kagerup (der er skilte, der viser vej til parkering og til pladsen) fredag den 9. juli 2021 og lørdag den 10. juli 2021.


På gensyn
MAARUM KULSVIERLAUG
v/ Oldermand Finn Gaarskjær


Hold øje med denne side, Facebook og lokalpressen .


Kom retur til forsiden